IMG_3587.JPG
 
 

About LaundryFood

Hi, welkom op de site van LaundryFood. Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Ik ben Suus en woon in Zuid-Limburg. Ik ben moeder van twee zoontjes en naast mijn baan bij een ingenieursbureau houd ik deze site/blog bij.

Het samenstellen van ons weekmenu neemt meer en meer tijd in beslag door de tientallen kookboeken, foodmagazines en recepten die ik heb. Om de recepten te verzamelen en snel terug te kunnen vinden, ben ik deze site gestart. De recepten hebben vrij weinig te maken met een wasserette. Echter, al mijn foto's maak ik in onze bijkeuken op de wasmachine en de wasdroger. Daar is een kleine fotostudio ingericht.

Naast plezier in koken en bakken, heb ik een zwak voor servies. Op de een of andere manier zie ik, waar ik ook kom, leuke borden en kommen. Mijn verzameling is inmiddels zo groot dat de keuken te klein aan het worden is. Voor mijn foto’s maak ik vrijwel altijd gebruik van servies van Hip Tafelen. Een walhalla voor de serviesfreaks en ik ben dan ook heel erg blij met deze samenwerking.

Sinds 2018 ben ik een van de Foodies Friends van Foodies Magazine. Je zult hier dus ook regelmatig recepten van Foodies Magazine terug vinden. Tevens zijn een aantal van mijn recepten terug te vinden in het magazine. Maak je iets van LaundryFood? Tag ons dan met #LaundryFood. Vinden we leuk!

Veel leesplezier!

Liefs Suus