_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Tagliatelle met rode pesto & biefstuk

Tagliatelle met rode pesto & biefstuk

Tagliatelle met rode pesto & biefstuk

Deze pasta valt net als een aantal anderen in de categorie snel en eenvoudig. Als wij niet veel tijd hebben door de week, staat er vaak een gerecht met pasta op tafel. Terwijl de pasta kookt, heb je genoeg tijd om een lekkere saus klaar te maken.

Bereiden ± 30 min

 

Ingrediënten (4 personen)

400 gr tagliatelle

4 biefstukken

500 gr kerstomaatjes

3 el rode pesto

parmezaanse kaas, geraspt

Verwarm een pan met ruim water en breng aan de kook. Doe de tagliatelle in de pan en kook beetgaar.

Verwarm ondertussen de boter in een koekenpan en bak de biefstukken medium gaar. Haal uit de pan, verpak in aluminiumfolie en laat rusten. Halveer de tomaatjes en bak deze in het bakvet van de biefstuk tot ze zacht zijn.

De 3 el rode pesto in een kommetje en meng met 2 el kookvocht van de spaghetti. Giet de tagliatelle af en doe hem terug in de pan. Meng met de pesto en verdeel over de borden. Serveer met de gebakken tomaatjes, biefstuk en wat parmezaanse kaas.


Gehaktballetjes in tomatensaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

Espresso chocolademousse

Espresso chocolademousse