_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Quesadillas

Quesadillas

Quesadillas

Met de inhoud van quesadillas kun je eindeloos variëren. Vul ze met wat jij lekker vindt. Kan bijna niet misgaan. Maak er een lekkere groene salade bij en je maaltijd is compleet. Dit is ook een goed gerecht als je je koelkast leeg wilt maken.

 

Bereiden ± 30 min

 

Ingrediënten (4 personen)

16 tortilla’s

3 paprika’s

6 groene pepers (uit pot, uitgelekt)

3 rode uien

4 kipfilets

fajita-kruiden

geraspte kaas

zure room

tomatensalsa

Snijd de kip in lange dunne repen en bak deze in een koekenpan goudbruin. Snijd de paprika in repen en de ui in halve ringen. Hak de groene pepers in ringen. Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en bak hierin de paprika en ui gaar. Voeg 1 el fajita-kruiden toe en roer door elkaar.

Leg een tortilla in een koekenpan en leg hierop een deel van de kip, groenten, groene pepers en geraspte kaas. Leg een tweede tortilla erop en bak tot de onderste tortilla goudbruin wordt. Keer de quesadilla voorzichtig om en bak nogmaals tot ook deze tortilla goudbruin is en de kaas is gesmolten. Herhaal met de overige tortilla’s. Serveer met zure room en tomatensalsa.


Share or like

Citroenmadeleines

Citroenmadeleines

Couscoussalade met gegrilde groenten

Couscoussalade met gegrilde groenten