_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

Snelle spaghetti bolognese

Deze spaghetti is zoals mijn moeder (en oma) hem maakte op dagen dat iedereen van onze familie naar een sportclub moest worden gebracht. Ik maak hem nog steeds af en toe op deze manier, al smaakt het nooit helemaal hetzelfde. Lekker met zoetzure komkommer.

 

Bereiden ± 25 min

 

Ingrediënten (4 personen)

400 gr spaghetti

350 gr gehakt

1 ui

1 teen knoflook

1 rode paprika

1 courgette

1 el Italiaanse kruiden

1 el ketjap manis

140 gr tomatenpuree

4 el ketchup

Parmezaanse kaas

stokbrood

kruidenboter

Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti hierin beetgaar. Snijd ondertussen de ui, knoflook, paprika en courgette in kleine blokjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui, paprika, knoflook en courgette tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de tomatenpuree, ketjap en Italiaanse kruiden toe en laat 5 min zachtjes bakken. Voeg vlak serveren de ketchup toe en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met geraspte parmezaanse kaas, stokbrood en kruidenboter.


Share or like

Peperkoek-koekjes

Peperkoek-koekjes

Tagliatelle met kabeljauw

Tagliatelle met kabeljauw