_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Naanbrood met aubergine-gehakt

Naanbrood met aubergine-gehakt

Naanbrood met aubergine-gehakt

Serieus gebrek aan tijd om te koken? Of serieus gebrek aan zin om te koken? Deze maaltijd staat echt binnen 20 min op tafel. Zelfs het recept is kort. En je hebt ook nog gewoon groenten gegeten. Ik zal je niet verder lastig vallen vandaag. Smakelijk eten alvast!

Bereiden ± 15 min | oven ± 5 min

 

Ingrediënten (4 personen)

4 naanbroden

250 gr mager rundergehakt

1 aubergine

1 ui

1 ½ el sambal badjak

4 tomaten

eventueel knoflooksaus voor erbij

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui fijn en de aubergine in blokjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de aubergine toe en bak tot deze goudbruin zijn. Roer 1 ½ el sambal badjak erdoor en neem van het vuur.

Haal het naanbrood uit de verpakking en beleg het met wat gehaktmengsel. Snijd de tomaat in partjes en leg deze op het gehaktmengsel. Bak 5 min in de voorverwarmde oven. Serveer eventueel met knoflooksaus.


Share or like

Marokkaanse kiptaartjes

Marokkaanse kiptaartjes

Garam masala kip

Garam masala kip