_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Bananenpannenkoeken

Bananenpannenkoeken

Jammer dat ik 's ochtends als ik wakker word altijd honger heb. Daardoor heb ik vaak niet het geduld om zo'n heerlijke stapel pannenkoeken te maken. 

 

Bereiden ± 20 min

 

Ingrediënten (2 personen)

2 rijpe bananen

125 gr volkoren bloem

2 tl bakpoeder

1 ei

100 ml melk

vers fruit

Prak de bananen in een kom fijn. Meng met een garde het ei door de geprakte bananen zodat een glad mengsel ontstaat. Voeg het bloem en de bakpoeder toe. Maak het beslag vloeibaarder door de melk toe te voegen. Ik maak beslag niet te vloeibaar zodat je kleine pannenkoekjes kunt bakken die niet uitlopen in de pan. Verhit wat boter in de pan en bak op laag vuur de pannenkoekjes bruin. De pannenkoekjes branden snel aan, dus zet het vuur niet te hoog. Het is moeilijk als je honger hebt, maar je geduld wordt beloond.


Share or like

Choco-Meringuetaart

Choco-Meringuetaart

Bosvruchten smoothiebowl

Bosvruchten smoothiebowl