_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Rood fruit smoothie

Rood fruit smoothie

Als ik tijdens een drukke week wat weinig fruit heb gegeten, vind ik het heerlijk om een smoothie te drinken. Dan krijg je meteen een hoop vitamines binnen. En het drinkt lekker weg. Voor deze smoothie heb ik eerst zelf sinaasappelsap geperst. Je kunt dit eventueel uit een pak gebruiken, maar let wel op dat er geen toegevoegde suikers in zitten. In plaats van sinaasappelsap kun je ook kokoswater of wat magere yoghurt gebruiken.

 

Bereiden ± 20 min

 

Ingrediënten (2 personen)

400 ml vers geperst sinaasappelsap

400 gr bevroren fruit (bijvoorbeeld aardbeien, kersen, bosbessen en mango)

Meng het sap en het fruit in een blender en klaar!

 


Share or like

Spicy empanada's

Spicy empanada's

Mini-croque madame

Mini-croque madame