Rijk gevulde boterham

Rijk gevulde boterham

Weekend en zin in een lekkere lunch? Wij houden ervan om in de vroege ochtend een wandelingetje naar de bakker te maken en daar een rijk gevuld pitten en zadenbrood te kopen. Met dit recept maak je er in een handomdraai een heerlijke belegde boterham mee. Voor op de luie weekenddagen gebruik ik kant en klare pesto uit de winkel. Koop het wel bij de versafdeling en niet uit een potje. Dat verschil proef je zeker. Geniet ervan!  

 

Bereiden ± 10 min

 

Ingrediënten (2 personen)

4 dikke plakken brood

6 plakken roombrie

2 el verse groene pesto

4 plakken serranoham

4 blaadjes gemengde sla

Handje walnoten

Honing

Snijd het brood in dikke plakken. Pluk wat blaadjes sla, was ze en schud ze droog. Snijd de brie in plakken. Leg een snee op een bord en beleg deze met wat sla. Leg daarbovenop de plakken brie. Besprenkel ze met wat groene pesto, honing en walnoten. Leg er tot slot wat plakken serranoham op en maak af met een tweede snee brood.


Share or like