_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Homemade icetea

Homemade icetea

Homemade icetea

Ben jij ook op zoek naar een heerlijk verfrissend drankje voor deze warme dagen? Maak zelf eens heerlijke icetea met citroen. Paar ijsklontjes erin, parasol op, boekje erbij en genieten maar!

Bereiden ± 5 min | wachten 1 nacht

 

Ingrediënten (1,5 liter)

2 porties verse sencha greentea

2 citroenen

1,5l water

Vul een fles of karaf met 1,5l water. Vul een theezakje met 2 porties verse sencha green tea. Voeg die aan het water toe samen met het sap van 2 citroenen. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan. Haal de volgende dag het theezakje eruit. Als je geen losse theezakjes hebt die je zelf kunt vullen, kun je een theebuideltje gebruiken of de thee los in fles doen en de icetea door een zeef in een glas schenken. Varieer met verschillende soorten thee en fruit en maak je eigen icetea buffet!


Share or like

Flammkuchen

Flammkuchen

Courgette spaghetti & garnalen

Courgette spaghetti & garnalen