Fruitsalade

Fruitsalade

Heerlijk om in de zomer te lunchen of snacken met een verse fruitsalade. Koop zoveel mogelijk verschillende kleuren fruit, snijd ze in verschillende vormen, serveer ze op een grote schaal en hij is gegarandeerd zo weer leeg.

Bereiden ± 10 min

 

Ingrediënten (4 personen)

2 appels

1 ananas

6 kiwi’s

1 honingmeloen

4 nectarines

1 citroen

Verwijder het klokhuis uit de appels en snijd in stukken. Meng met het citroensap om verkleuren te voorkomen. Verwijder de pit uit de nectarines en snijd in plakjes. Maak de ananas schoon en snijd in blokjes. Haal bolletjes uit de meloen. Schil de kiwi en snijd in stukken. Meng alles met elkaar en serveer om een grote schaal. Het is ook erg leuk om de salade in schone jampotten als eenpersoonsportie te serveren.


Share or like