_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Salade met radijs

Salade met radijs

Salade met radijs

Deze salade eten wij graag bij wat brood als lunch, maar hij past ook prima bij gegrilde kip als je een licht hoofdgerecht zoekt. Laat al die lange, warme zomerdagen maar komen. Vergeet het glaasje wijn niet erbij.

Bereiden ± 10 min

 

Ingrediënten (2 personen)

1 romaine sla of 2 baby romaine sla

1 bos radijsjes

100 gr feta

½ komkommer

Tuinkers

4 el olijfolie

2 el rode wijnazijn

Peper en zout

Meng in een schone jampot de olijfolie en rode wijnazijn en breng op smaak met zout en peper. Maak de sla schoon en snijd in dunne repen. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Doe de sla, komkommer en radijsjes in een kom en meng samen met 4 el tuinkers. Verkruimel de feta erover en garneer met tuinkers. Besprenkel met de dressing.


Share or like

Gevulde omelet

Gevulde omelet

Chocolademuffins

Chocolademuffins