_MG_7811-Edit-Edit.jpg

Hi!

Welkom op mijn site LaundryFood. Hier vind je allerlei recepten van lunch, ontbijt en diner tot gebak. Veel lees- en kookplezier. Als je iets maakt van onze site, vinden we het erg leuk om dat terug te vinden met #LaundryFood!

Fruitijsjes

Fruitijsjes

Fruitijsjes

Echt waar, twee keer met je ogen knipperen en deze ijsjes zijn klaar om de vriezer in te gaan. En ze zijn ook nog eens super gezond want het is gewoon puur gepureerd fruit. Verfrissender kan bijna niet. Voel je vrij om fruit naar keuze te gebruiken. Je kunt in plaats van water het gepureerde fruit ook verdunnen met sinaasappel- of citroensap.

Bereiden ± 10 min | vriezer ± 2 uur

                     

Ingrediënten (8 stuks)

2 rijpe kiwi’s

14 aardbeien

Paar eetlepels water, citroensap of sinaasappelsap

Schil de kiwi’s en snijd in stukken. Doe ze in een kom met 1 el water en pureer met de staafmixer glad. Voeg nog wat water toe als het mengsel te dik is. Maak de aardbeien schoon, doe ze in een andere kom en pureer ook glad. Giet om en om in ijslollyvormpjes en zet ze in de vriezer. Dit duurt ongeveer 2 uur.


Share or like

Sjalotten balsamicosaus

Sjalotten balsamicosaus

Tomatenrisotto & gegrilde groenten

Tomatenrisotto & gegrilde groenten